11 jan
2017

Mijn buurman is al aardig op leeftijd en het lopen gaat steeds slechter. Daarom vroeg die aan mij of ik voor hem wilde kijken naar een scootmobiel. Dit wilde ik natuurlijk wel voor mijn buurman doen en ging opzoek op het internet. Door scootmobiel in te typen bij de bekendste zoekmachine, kwam ik aardig wat website’s tegen die dit verkopen. Zo ook de website van Scootmobiel Vitaal. De keuze op deze website was echte reuze en zo kon je kiezen tussen een nieuwe of een tweedehandse scooter. Mijn buurman zag een mooie op de website staan en deze was een tweedehandse scooter. Omdat wij de scooter toch even in het echt wilde zien en mijn buurman hem uit wilde testen, besloot ik om een afspraak te maken met deze onderneming om de gekozen scooter in het echt te zien. Dit gaat gemakkelijk via de website van dit bedrijf.\r\n\r\nScootmobiel\r\n

De dag van onze afspraak

\r\nOp de dag van onze afspraak, kwam een vriendelijke medewerker, van Scootmobiel Vitaal, bij mijn buurman thuis met de scootmobiel van zijn keuze. Deze mocht die in eigen omgeving testen. Mijn buurman was meteen zeer enthousiast over de scooter en besloot dan ook meteen om deze te kopen. Dit kon allemaal die dag geregeld worden en de scooter bleef meteen achter bij mijn buurman. Nu zie ik mijn buurman steeds vaker weg rijden met zijn scooter om een boodschap te doen. Hij is echt een stuk mobieler geworden en dat doet hem goed. Neem een kijkje op de website van deze onderneming en jij zult zien wat ik bedoel.\r\n\r\nScootmobiel